Věkové kategorie
Z fotogalerie
Statistiky

Návštěvy celkem:59565
Návštěvy v tomto měsíci:260
Návštěvy včera:30
Návštěvy dnes:11
Kdo je online
Právě připojeni - hostů: 8 
Domů

PostHeaderIcon Výsledek zápasu

TJ Dubina Větřkovice 8:0 TJ Sokol Deštné

Střelci: 3x Houfek, 2x Lichovník, 1x Hasala, 1x Novák, 1x Rychtar

Sestava: Kukol – Lichovník, Hasala, Rozehnal (61′ Mička), Kostera (46′ Pretsch) – Hluchý, Chlebík (67′ Hopp), Novák, Rychtar – Homola, Houfek (77′ Vymazal)

Po těsné prohře na hřišti Vávrovic si Větřkovští chtěli spravit chuť na papírově slabším soupeři z Deštného. Domácí začali aktivně a v 7. minutě se volný přímý kop chystal zahrávat domácí Lichovník. Jeho střela byla tečována obráncem soupeře ve zdi a proletěla těsně nad brankovou konstrukcí. V 8. minutě si domácí Hasala na penaltě zpracoval míč a krkolomně se snažil zakončit kopem přes hlavu, míč však skončil nad bránou soupeře. V 10. minutě to byl Homola, který si naskočil na povedený centr Rychtara a hlavičkou nasměroval míč pouze do náručí hostujícího gólmana. Ve 13. minutě se domácí konečně dočkali prvního gólu, kdy se do vzduchu zavěsil domácí stoper Hasala a uklidil míč do soupeřovy branky. Krásnou akcí se ve 21. minutě blýskl Houfek. Převzal míč na půli hřiště a namířil si to rovnou do šestnáctky soupeře, kde obešel dva obránce a pohodově zvýšil na 2:0. Ve 24. minutě se k zahrávání přímého volného kopu opět postavil Lichovník a tentokrát se nemýlil. Jeho střela z bezmála 30 metrů zapadla přímo do šibenice. Ve 25. minutě se do první šance dostali, kdy po pohledné kombinaci zakončoval zpoza šestnáctky Kamrád. S jeho střelou Kukol práci neměl, skončila nad bránou. Po průniku Homoly byl ve 26. minutě zahráván roh domácích. Roh nebyl zahrán moc dobře, ale po následné patlanici a směsici odrazů se ke střele dostal Chlebík, střela však mířila přímo do náruče hostujícího brankáře. Ve 27. minutě se přihlásil o slovo hostující Kalužík který střelou z velkého vápna prověřil gólmana domácích. Posledních 15. minut prvního poločasu se obraz hry neměnil a domácí neúnavně dobývali branku hostí. Ve 33. minutě Chlebík rychle zahrál rohový kop a Houfek zkusil střelu od autové čáry. Jeho dalekonosný pokus jen o milimetry minul bránu. Ve 40. minutě dostal Homola krásný míč do šestnáctky soupeře a jeho tvrdou střelu reflexivně vyškrábl gólman hostí. Domácí se radovali ještě ve 44. minutě, kdy si v šestnáctce Houfek efektně i efektivně narazil míč s Homolou a zvyšoval na 4:0.
Začátek druhého poločasu se nesl v duchu toho prvního. V 50 minutě se střelou zpoza šestnáctky blýskl dosud nevýrazný Hluchý. Úspěšnější byl jeho spoluhráč Novák o minutu později, kdy jeho slabá střela zapadla k levé tyči, 5:0 pro domácí. V 55. minutě se odražený míč dostal až na kopačku Lichovníka který z 20 metrů nekompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě, 6:0. V 60. minutě se do pokutového území prodral Houfek, který byl nedovoleně zastaven a rozhodčímu nezbylo nic jiného než ukázat na značku pokutového kopu. Jeho exekuce se chopil sám faulovaný hráč. I když nepsaná fotbalová pravidla tuto variantu nedoporučují, Houfek si s tím hlavu nelámal a s přehledem zvýšil na 7:0. Ten samý hráč hned o 2 minuty poté zakončoval z bezprostřední blízkosti mezi nohy hostujícího brankáře. Ten jeho počínání dobře přečetl a míč lapil. O minutu později, tedy v 63. minutě si o míč křikl Chlebík, jeho technická střela skončila jen kousek vedle levé tyče. V 73. minutě podtrhl gólový účet domácích Rychtar, který zakončoval z malého vápna vedle nohy gólmana. V posledních 15 minutách se na míč dostávali i hosté, kteří chtěli rychlými brejky potrestat laxní obranu domácích. Větší šance se však nedočkali. Zatímco domácí pokračovali v přehlídce pálení šancí. V 74. minutě se prodral k zakončení domácí Homola, který v těžké pozici z úhlu trefil tyč. Na premiérový gól v obnovené fotbalové kariéře stále čeká. Poslední akcí zápasu byl další z dalekonosných pokusů Lichovníka, který bránu bohužel netrefil.
Hráčem zápasu byl zvolen Roman Lichovník, který k nule vzadu přidal i dva góly.